Diensten & prijzen

Sollicitatiebrieven

Heb je moeite met het schrijven van een vlotte en pakkende sollicitatiebrief? Solliciteer je vaak, maar word je niet uitgenodigd voor een gesprek? Ik kan je helpen bij het schrijven van een sollicitatiebrief.

Met een goede brief die past bij jou als persoon en die aansluit bij wat jouw potentiële werkgever zoekt, vergroot je de kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek. Voor € 85 schrijf ik een sollicitatiebrief voor je.

Heb je meerdere brieven nodig? Dan kunnen we een prijsafspraak maken voor het totaal.

Mail mij

Scriptie of essay

Het schrijven van een scriptie (of essay) kost veel tijd en energie. Het vergt discipline en doorzettingsvermogen. Wanneer je in dit proces ergens tegenaan loopt, kun je mijn hulp inschakelen. Ik bied scriptiehulp- en begeleiding op maat. Ik kan je helpen om het verhaal te structureren en goed op papier te krijgen, met goedlopende zinnen in een geordend en functioneel verband.

Vanzelfsprekend hoort daar een complete taal- en spellingcheck bij. Een stukje begeleiding en ondersteuning kan er ook onderdeel van zijn, mocht je daar behoefte aan hebben. Samen zorgen we ervoor dat je het overzicht bewaart en dat jouw scriptie op tijd af komt. Daarmee kun je jezelf veel tijd (en collegegeld!) besparen. 

Voor € 40 per uur bied ik scriptiehulp op maat.

Mail mij

Andere brieven 

Met mijn kennis en expertise kan ik je helpen met het opstellen van allerlei soorten brieven van diverse aard. Denk bijvoorbeeld aan klachtbrieven. Ik weet voor jou te verwoorden wat je in een brief kwijt wilt. 

Voor € 85 schrijf ik de door jou gewenste brief.

Mail mij

Sollicitatiegesprekken

Vind je het lastig om een sollicitatiegesprek te voeren? Weet je niet goed hoe je jezelf moet presenteren en wat je het beste kunt antwoorden op bepaalde vragen? Ik kan je helpen met een goede voorbereiding op het gesprek. Samen zorgen we ervoor dat je een goede indruk tijdens het gesprek kunt achterlaten.

Ik reken hiervoor € 40 per oefensessie.

Mail mij